2012. szeptember 30., vasárnap

Leesel a mászókáról..egy barát :' nem fáj.!? Jól vagy.? :O ' egy igaz barát..Röhög és azt kiabálja 'Hülyee , balfasz, idióta' :D


A szerelem fáj...'eddig nem hittem benne, de már kezdem elhinni. ' :|


aaaaaaaa , ilyet nekem is kell csinálnom. *-*


Mikor megláttalak, féltem megismerni téged.. Mikor megismertelek, féltelek megcsókolni.. Mikor megcsókoltalak, belédszerettem.. Mióta szeretlek, féllek elveszíteni.! ;$ ♥


A szerelem nem fáj.. ha megtalálod azt a személyt, akivel le tudod élni az életedet.!


GENIUS XDDDDDDDDD


hát ez kibaszott szép:)


!


HAGYJATOK BÉKÉN HULLA VAGYOK !


ez az amit senki nem hagyhat ki XDD


2012. szeptember 29., szombat

Egy nap, amikor már nem leszek melletted, hiányozni fogok neked! Egy nap, amikor már továbbléptem... Hidd el, hiányozni fog minden, amit most eldobsz magadtól. Hiányozni fog a mosolyom.. amikor minden ok nélkül őszintén rádmosolyogtam. Hiányozni fog a nevetésem.. és a közös nevetéseink. A viccelődéseink.., mert ne tagadd, volt idő, mikor te is jól érezted magad velem! Hiányozni fog az aggódásom, hogy bármi ostobaságot tettél, én aggódó tekintettel figyeltelek. Hiányozni fog az érintésem, a szavaim, a tekintetem.. De még az is hiányozni fog, hogy idegesítselek. Sőt, még a veszekedéseink is hiányozni fognak. Idővel majd.. amikor rájösz, hogy valójában szerettél, csupán túl büszke, és kalandvágyó voltál, hogy ezt beismerd, és mellettem maradj!...Akkor majd.. csak annyit mondhatok: Sajnálom! Sajnálom, hogy most hiányzom, akkor, amikor már túl késő!


Semmi sem jobb, mint a KARJAIDBAN lenni.♥


NE ASZERINT ÍTÉLJ MEG , hogy mit hallottál rólam, hanem, hogy mit éltél át velem !


Soha ne szeress bele egy olyan emberbe, aki úgy bánik veled, mintha hétköznapi lennél!


Sokat gondolkodtam az életről. Minden egyes ember okkal lép be az életünkbe, ha nem is másért, egy lecke megtanulásáért !


Sose halaszd el a lehetőséget, hogy elmond, amit érzel, mert nem biztos, hogy az élet megteremti újra a lehetőséget, hogy megtehesd! ♥


Csak akkor ismersz igazán, ha megtudod különböztetni, hogy mikor mosolygok a boldogságtól, és mikor rejtem egy "mosoly" mögé a szomorúságom.


Figyelj arra, hogy valaki olyannal legyél, aki büszke rá, hogy az övé vagy!


Az idő sokkal lassabban telik ha az az ember hiányzik, akit szeretsz ...


Kellene az életembe egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt. És ez az egyetlen ember az, akit valóban szeretek.


Szerelmes vagyok, és ez mindenem, akár helyes, akár nem, és neki én vagyok minden. Szeretem. Egyek vagyunk, nem lehet mit tenni, semmit sem tehetek, csak ölelni őt örökké. Vele akarok lenni ma, holnap és egész életemben. Amikor a szerelem ilyen erős, ott nincs helyes vagy helytelen. A szerelem egész életedre szól.


az égre néztem fel, mikor az első pofont kaptam. Én térden csúszva másztam, na de Ő csak nevetett rajtam.. Csak azt kérdeztem miért...miért pont én velem?! De nem jött rá a válasz és meg töröltem a szemem..


hát jóó XDDDDD


....


tiszta én. :))


KIFELÉ XDDDDD


EZT ÍGY KELL CSINÁLNI XDDDD


PROBLÉMA MEGOLDVA XDDDDD


ELÉGGÉ ADJA XDDDDDDDDDDDDD


Kislány koromban hittem a hercegnős mesékben,mégsem akartam olyan lenni mint ők. Most is csak boldogságot kérek nem pedig egy Álom világot. Szerelmet ami rávezet a boldogságra, Igaz barátokat akik megmutatják neked hogy van miért élned! Gyönyörű családot , ahol téged mindig örömmel várnak. Ha ez megvan teis egy hercegnő vagy, a te elképzelésed szerint egy boldog hercegnő aki küzdött a boldogságért és megkapta ♥ : )


PROBLEM?:33 XDDDDDDDDDDDDD


AZ ALKOHOL MÉREG. ha méreg akkor te minek iszod? MERT SOK MINDEN VAN BENNE AMIT KI AKAROK NYÍRNI.. :) * adja Csárli minden féle képpen.. de sokszor néztem ezt a sorozatot.. XDDDDD *


hátha ez a hülye nem lenne ki kéne találni XDDDD


neee XDDDDDDD


tiszta én xddddddddd


A NAP TROLLJA XDD


AZ ÚGY KORREKT XDDDDDDDDDDD SÍRTAM EGY JÓÓT XDDDDDDD


~ EGYSZER MEGÍGÉRTED NEKEM , hogy mellettem maradsz, de egy idő után ellöktél magadtól. Sohasem hitted hogy egy lány is erős tud lenni, hát most megmutatom neked, hogyan is kell ezt tenni.;))


~ A HIÁNY NEM EGYSZERŰEN AZT JELENTI , hogy látni akarod a másikat, a hiány egyben magány is.. Ha hiányzik valaki még lassabban megy az idő, mint általában és olyankor egy picit össze is törik az ember szíve.. Olyankor olyan mintha valami hiányozna belőled.. Minden vágyad az, hogy vele lehess és megölelhesd... ♥


az élet nem éppen egy tündérmese.. de vannak benne hercegnők és szőke hercegek.;)


ezen geci sokat röhögtem nem tudom ti hogy vagytok vele XDDDDD


~ LÉGY MINDIG ÖNMAGAD , hogy mindenki annak szerethessen aki vagy és nem annak akinek mutatod magad....;))


~HA DEPIS VAGY , és meg akarsz halni , GONDOLJ azokra akik kórházban haldokolnak és élni akarnak és küzdenek az életért,te meg el akarod 'Pocsékolni'-.- ! ! !


csak egy mosoly és máris azt hiszik, hogy boldog vagy.;)


nem félek a pókoktól, se a bogaraktól, nincs tériszonyom és a szűk helyektől sem tartok, de mikor a szemeidbe nézek, félek, hogy egyszer elveszítelek..


SOHAA XDDD


úúú XDDDDD


ennyi XDDDD